Връзката на Ариана Гранде и филма ''Блясъкът на чистия ум''

Ариана Гранде разкри, че новият ѝ албум ще се казва "Еternal Sunshine" ("Безкрайна слънчева светлина"), а премиерата ще бъде на 8-и март. Това ще бъде седмият ѝ студиен албум и първият след "Positions" от 2020 г.

Намеците на двукратната носителка на наградата "Грами", че ще издава нов албум, започнаха още на 27 декември. "Ще се видим догодина", написа тя на публикация в Instagram, която включваше снимки в студио и пред смесителния пулт, както и видео, в което някой от екрана ѝ казва, че е "почти последният ден на този албум". Гранде отговаря: "Толкова съм уморена" и се смее. "Но съм толкова щастлива и благодарна. Също така се чувствам, сякаш тежа 3000 тона", допълва певицата във видеото.

Миналия петък Гранде пусна пилотния сингъл от албума - поп парче с хаус елементи, озаглавено "Yes, and?". Видеото към песента започва с едър план на покана за парти, върху която пише AG7 (намек за 7-ми поред албум на Ариана Гранде). Отдолу има GPS координати: 41.0359N 71.9545W. В тях е кодирано заглавието на бъдещия албум - "Eternal Sunshine".

Координатите са на туристическото селце Монтаук в щата Ню Йорк. Там се развива действието на американската романтично-драматична комедия от 2004 г. на режисьора Мишел Гондри "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" ("Блясъкът на чистия ум"). Във филма с елементи на фантастика участват Джим Кери (любимият актьор на Ариана Гранде) и Кейт Уинслет. Заглавието на филма от своя страна е заимствано от поемата на Александър Поуп "Елоиз към Абелар" (1717 г.), в която се разказва за една трагична любовна история. Самата Гранде сподели цитат в социалните мрежи от поетичната творба на Александър Поуп.

Изпълнителката сподели и три различни корици за новия албум. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Известните личности с перфектни носове

18.01.2024

Ариана Гранде вдъхновена от Мадона

12.01.2024