Филм-концертът "Мечтите се сбъдват – Графа на НС "Васил Левски" с кино премиера

"Мечтите се сбъдват" е кинопродукция, която проследява подготовката на най-големия концерт в историята на българската поп музика и неговата реализация пред публика.
 
В първата част зрителят ще стане свидетел на ексклузивния и личен поглед на режисьора Свилен Славов зад кулисите на мащабното събитие. Филмът оборва стереотипите и митовете за това какво значи да бъдеш артист и да твориш в България и разкрива една друга, фина и невиждана досега страна на артиста Владимир Ампов. 
 
Последната седмица преди спектакъла на Графа на стадион "Васил Левски" е запечатана в кадри, които показват всички трепети, вълнения, кризисни ситуации, смях и сълзи, част от подготовката. До болка откровен, филмът разказва какво точно влиза в направата на събитие от подобен мащаб и сваля всички завеси, за да поднесе една докосваща и истинска история за изпълнените с вълнение последни часове преди излизането на огромната сцена. 
 
Освен цялата доза приключения, през които преминават замесените, най-близките хора на изпълнителя ни предоставят неподправени интервюта, разкриващи какво коства подобно премеждие и в личен план. "Мечтите се сбъдват" отваря разговор за "цената" която артистите плащат, за да могат да творят в нашата страна.
 
Във втората част на филма ставаме свидетели на шоуто, заснето с над 20 камери от екипа на режисьора Вито Бонев. Продуцентът на филма "Монте Мюзик" е селектирал за концертната част четиринадесет от най-големите хитове на Влади Ампов, на които кинопубликата ще се наслади на голям екран и с перфектен съраунд звук.
 
"Изключително съм благодарен, че животът ме срещна с толкова  талантливи и добри хора, с които вървим в една посока и заедно сбъдваме мечти!", казва Графа. А режисьорите добавят: "Безкрайно съм щастлив, че бяхме допуснати до тази магия и заедно с всички замесени обхождахме границата с лудостта, за да сбъднем нещо наистина специално." (Свилен Славов, документалната част) и "Любовта ми към музиката и към снимането се сляха по перфектен начин в концерта на Графа, за което съм безкрайно благодарен." (Вито Бонев, концертната част)
 
Премиера: Дом на киното, 22 февруари, 20 часа, в рамките на фестивала "Masters of Art". В кината в цялата страна продукцията ще се разпространява от 15 март.
 

Свързани новини

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023

Концертът на Графа наближава

27.09.2023

Графа и Тино с дует

28.06.2023