Били Айлиш ще зарадва феновете с трети албум

Били Айлиш е един от изпълнителите, който тази година ще зарадва феновете си с нов албум. Самата певица обяви в социалните мрежи, че третият ѝ албум е готов.
 
Певицата съобщи в Инстаграм новината, като написа ''албумът ми е овладян'' като заглавие на поредица снимки. Айлиш прави подсказки за проекта вече повече от година и през декември разкри, че е ''почти завършен''.
 
 
Въпреки че не издаде албум през 2023 г., изпълнителката взе две награди Грами за своя сингъл от филма Барби ''What Was I Made For?'', включително за песен на годината. Песента също взе Златен глобус и е номинирана за Оскар. През изминалата година Айлиш и брат ѝ, певецът и текстописец Финиъс, разказаха за предизвикателствата, пред които са се изправили, докато правят този албум. 
 
 
Финиъс също така призна, че писането на песните му е "малко зациклило", след като е прекарал толкова много време на път както с Били Айлиш, така и като соло изпълнител. ''Беше обезкуражаващо да осъзная, че ако си взема почивка, мускулът ми за писане на песни атрофира. Трябваше да се върна във форма.''
 
А изпълнителката на ''Bad guy'' призна: ''Начинът, по който съществувам, е различен, гласът ми се промени напълно оттогава... Промяната на гласа е процес! Всичко е някак шокиращо. Казвах си: ''Добре, това е просто промяна, нормално е.''

Свързани новини

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024

Актьорски дебют за звездата

21.03.2023

Певицата иска да съхрани психиката си

08.03.2023

Били Айлиш изненада с две нови песни

22.07.2022