Били Айлиш ще зарадва феновете с трети албум

Били Айлиш е един от изпълнителите, който тази година ще зарадва феновете си с нов албум. Самата певица обяви в социалните мрежи, че третият ѝ албум е готов.
 
Певицата съобщи в Инстаграм новината, като написа ''албумът ми е овладян'' като заглавие на поредица снимки. Айлиш прави подсказки за проекта вече повече от година и през декември разкри, че е ''почти завършен''.
 
 
Въпреки че не издаде албум през 2023 г., изпълнителката взе две награди Грами за своя сингъл от филма Барби ''What Was I Made For?'', включително за песен на годината. Песента също взе Златен глобус и е номинирана за Оскар. През изминалата година Айлиш и брат ѝ, певецът и текстописец Финиъс, разказаха за предизвикателствата, пред които са се изправили, докато правят този албум. 
 
 
Финиъс също така призна, че писането на песните му е "малко зациклило", след като е прекарал толкова много време на път както с Били Айлиш, така и като соло изпълнител. ''Беше обезкуражаващо да осъзная, че ако си взема почивка, мускулът ми за писане на песни атрофира. Трябваше да се върна във форма.''
 
А изпълнителката на ''Bad guy'' призна: ''Начинът, по който съществувам, е различен, гласът ми се промени напълно оттогава... Промяната на гласа е процес! Всичко е някак шокиращо. Казвах си: ''Добре, това е просто промяна, нормално е.''

Свързани новини

Минусите на известността

12.06.2024

Седем последователни седмици номер 1

11.06.2024

Нов албум, старото Аз

17.05.2024

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024