Бабата на Ариана Гранде с участие в песен от новия ѝ албум

Ариана Гранде сподели списък с песните в новия си албум Eternal Sunshine. Интересното е, че една от песните е с участието на нейната баба.
 
Eternal Sunshine излиза точно в Деня на жената - 8 март. Това ще бъде първото ново издание на певицата от 2020 г., когато излезе Positions. Досега тя е представила само една песен от списъка - водещия сингъл "Yes, And?", който оглави американската класация миналия месец. Още тогава звездата информира почитателите си, че няма да пуска повече сингли, а ще изчака, за да могат да чуят целия запис в пълнота. В клипче в социалните мрежи обаче тя все пак разкри поне заглавията на всички песни в предстоящия албум. Те се появяват като написани на ръка върху лист хартия, а отстрани се виждат още надписи, вероятно фрази от текста на композициите. 
 
 
За последната 13-та песен в списъка - "Ordinary Things", става ясно, че участва бабата на Ариана. Към заглавието е добавено уточнението “featuring Nonna” – италианската дума за "баба". Гранде, която има италиански корени, има 98-годишна баба на име Марджъри и двете често се снимат заедно. 
 
 
Все още не е ясно дали албумът ще бъде промотиран с ново турне. Ариана Гранде само споделя, че би се радвала това да се случи.

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024

Известните личности с перфектни носове

18.01.2024

Ариана Гранде вдъхновена от Мадона

12.01.2024