Бабата на Ариана Гранде с участие в песен от новия ѝ албум

Ариана Гранде сподели списък с песните в новия си албум Eternal Sunshine. Интересното е, че една от песните е с участието на нейната баба.
 
Eternal Sunshine излиза точно в Деня на жената - 8 март. Това ще бъде първото ново издание на певицата от 2020 г., когато излезе Positions. Досега тя е представила само една песен от списъка - водещия сингъл "Yes, And?", който оглави американската класация миналия месец. Още тогава звездата информира почитателите си, че няма да пуска повече сингли, а ще изчака, за да могат да чуят целия запис в пълнота. В клипче в социалните мрежи обаче тя все пак разкри поне заглавията на всички песни в предстоящия албум. Те се появяват като написани на ръка върху лист хартия, а отстрани се виждат още надписи, вероятно фрази от текста на композициите. 
 
 
За последната 13-та песен в списъка - "Ordinary Things", става ясно, че участва бабата на Ариана. Към заглавието е добавено уточнението “featuring Nonna” – италианската дума за "баба". Гранде, която има италиански корени, има 98-годишна баба на име Марджъри и двете често се снимат заедно. 
 
 
Все още не е ясно дали албумът ще бъде промотиран с ново турне. Ариана Гранде само споделя, че би се радвала това да се случи.

Свързани новини

След повече от 20 години на върха...

27.06.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024

Новият албум на Ариана Гранде

23.01.2024