Риана пя на предсватбено индийско тържество срещу солидна сума

Риана изнесе първият си концерт от 8 години насам, като изключим шоуто на Супербоул миналата година. В петък носителката на ''Грами'' пя в Индия на предсватбеното тържество на милиардерски син. 
 
Звездата била поканена за музикален пърформънс не от кой да е милиардер, а "най-богатият човек в Азия" Мукеш Амбани. По данни на сп. Forbes състоянието му се оценява на 116 милиарда ролара. Неговият син Анант ще се ожени за дъщерята на друго влиятелно семейство в Индия - Радхика Мерчант Джамнагар. Сватбената церемония ще се състои в Мумбай през юли.
 
 
На концерта Риана е изпълнила 19 песни, сред които най-големите ѝ хитове като "We Found Love", "Umbrella" и "Diamonds", както и по-малко известните ''Consideration'', ''Birthday Cake'', ''Pose'', ''Desperado'' и ''Woo'', които тя не е пяла на живо от турнето си "Anti" през 2016 г. Предполага се, че за впечатляващото си участие звездата е получила на 6 милиона долара. 
 
 
Като част от подготовката на сватбата на сина си, най-богатият човек в Индия е поканил световни милиардери, кралски особи, държавни глави, холивудски и боливудски звезди на предварителен тридневен купон. Списъкът с близо 1200 гости включва Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и Иванка Тръмп, индийските милиардери Гаутам Адани и Кумар Мангалам Бирла, легендарния състезател по крикет Сачин Тендулкар и боливудски знаменитости като Дипика Падуконе, Шах Рук Хан и Рани Мукерджи. Гостите ще бъдат забавлявани от суперзвездата на попмузиката Риана, фокусника Дейвид Блейн и известни певци от Боливуд. Сред поканените също са Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани, министър-председател на Катар, Стивън Харпър, бивш министър-председател на Канада, и кралят и кралицата на Бутан.
 
 
Партито е в Джамнагар, град с население около 600 000 души в почти пустинната част на щата Гуджарат. Това е родният град на семейството и седалището на главната петролна рафинерия на тяхната бизнес империя. Ще има и традиционни церемонии в храмов комплекс.
 
 
В сряда семейство Амбани организира тържествен обяд за 51 000 души, живеещи в близките села. 28-годишният Анант Амбани трябва да се ожени за дългогодишната си приятелка Радика Мерчант през юли. Мерчант е дъщеря на Вирен Мерчант, главен изпълнителен директор на фармацевтичната компания Encore Healthcare Pvt. Ltd., и на съпругата му Шайла Мерчант.
 
 
Щедростта на Мукеш за сватбата на най-малкото му дете не е голяма изненада - през 2018 г. той похарчи 100 милиона долара за венчавката на дъщеря си Иша, когато сватбеният концерт беше дело на Бионсе.

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024