NSYNC се завръщат с нова песен, част от новия албум от Джъстин Тимбърлейк

Остават по-малко от две седмици до новия албум на Джъстин Тимбърлейк "Everything I Thought It Was". В понеделник певецът разкри траклиста на албума с огромен билбоард в Лос Анджелис в партньорство със стрийминг платформата Spotify. Малко по-рано той потвърди, че в албума ще има и песен с групата му NSYNC.
 
Дигиталното рекламно пано, разкриващо съдържанието на албума, е поставено върху сграда за събития в Южна Калифорния и потвърждава, че в "Everything I Thought It Was" ще има цели 18 песни. Три от тях са колаборации, включително очакваната с голямо нетърпение от феновете ''Paradise'' с бившите колеги на Timberlake от NSYNC.
 
 
Откакто NSYNC се събраха миналата година за поява на музикални награди и за първата си песен от над 20 години, феновете не спират да е надяват на нещо повече. Неотдавна самият Джъстин Тимбърлейк намекна, че нова музика от групата е напълно възможна. Наскоро звездата публикува видео, в което потвърждава,че ще има песен с NSYNC.
 
''Мигни два пъти, ако NSYNC са в песен озаглавена "Paradise"'', написа фен в коментарите към видеото на Тимбърлейк, а изпълнителят прави точно това.
 
@justintimberlake Replying to @Briana Resendez ♬ original sound - Justin Timberlake
 
Засега остава под въпрос дали NSYNC ще се присъединят към Джъстин за някой от концертите от предстоящото му турне ''Forget Tomorrow''. Няколко фенове се опитаха да измъкнат информация, като в коментарите под гореописаното видео в TikTok поискаха той да "мигне три пъти", за да потвърди, но засега това не се е случило.   
 
 
До момента Тимбърлейк е представил две песни от колекцията - ''Selfish'' и ''Drown''. Една от композициите пък носи името на родния град на изпълнителя - ''Memphis''.  "Everything I Thought It Was" ще излезе на 15 март и е първият албум на изпълнителя от 2018 г., когато се появи "Man of the Woods". 

Свързани новини

Джъстин Тимбърлейк идва в Европа

07.03.2024

Джъстин Тимбърлейк с нова песен

21.02.2024

Тимбърлейк с подарък за феновете

07.02.2024

Бритни Спиърс: ''Много съжалявам"

02.02.2024

Нова песен, албум и турне

30.01.2024