И дъщерята на Том Круз вече не носи фамилията му

Подобно на част от децата на Брат Пит и Анджелина Джоли, Сури Круз също се отказа от фамилията на прословутия си баща. Вместо това дъщерята на Том Крузи Кейти Холмс вечеизползва презимето на майка си –Ноел.

18-годишното момиче от известно време се представя като Сури Ноел, макар че на този етап не е сигурно дали името е променено законно.

"По този начин иска да покаже уважението си към Кейти", сподели близък до екс двойката, който изрази предположение, че 18-годишното момиче е направило тази промяна, защото иска "да е отделна личност".

Сури е родена през 2006 г. и от малка е в светлините на прожекторите. Смяната на фамилията също така би помогнала на тийнейджърката да избегне папараците и да започне "начисто" в колежа, в който й предстои да започне скоро.

Припомняме, че през 2023 г. стана ясно, че Круз и дъщеря му не поддържат никакви отношения. Откакто той се разведе с Кейти през 2012, тя е приела ролята и на баща, и на майка. "Чувствам се много благословена да имам такова дете. Да съм нейна майка е най-големият дар", бе казала в интервю веднъж Холмс.

Не е тайна, че актьоръте отдаден сциентолог и има съобщения, че неговите вярвания са причинили напрежение в отношенията му със Сури. Говори се, че отдадеността на Том на Църквата на сциентологията е причинила разрив между него и дъщеря му, като източници твърдят, че Сури не е виждала баща си от години. Въпреки че точните подробности за връзката им остават лични, ясно е, че Сури е взела съзнателно решение да се дистанцира от баща си. В скорошни интервюта Кейти Холмс говори за предизвикателствата на съвместното родителство с Том Круз, намеквайки за трудностите, възникнали в отношенията им.

Въпреки спекулациите и слуховете около връзката им, Сури изглежда процъфтява сама по себе си. Тя си създава име в света на модата, посещавайки престижни събития и привличайки вниманието с чувството си за стил. Въпреки че Сури може да е избрала да се дистанцира от баща си, ясно е, че тя проправя свой собствен път и създава име за себе си според собствените си условия.

Свързани новини

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

25.07.2023

Том Круз тръгна на война срещу ИИ

19.07.2023

Том Круз на червения килим в Рим

23.06.2023

Шакира и Том Круз заедно?

09.05.2023

Българка в новата "Мисия невъзможна"

24.03.2023