Разкриха от какво е починал фронтменът на Crazy Town

Фронтменът на Crazy Town, Шифти Шелшoк, беше намерен мъртъв миналия понеделник в дома си в Лос Анджелис. Той почина на 49 години. Няколко дни по-късно стана ясна и причината за смъртта - случайна свръхдоза наркотици, съобщи сп. People.

Мениджърът на групата каза пред изданието, че певецът така и не е успял да се справи успешно със зависимостта си и въпреки опитите на много хора да му помогнат, в крайна сметка всички са се провалили. По думите му, причината за смъртта е комбинация от медикаменти по лекарско предписание с купени от улицата наркотици. Токсикологичният анализ от направената аутопсия на изпълнителя все още не е готов. Самият музикант говореше откровено за борбата си със зависимостта през годините. 

Шелшок дебютира в края на 90-те, а рок рап групата му стана известна в началото на 2000-те. Техният най-известен хит си остава "Butterfly" от 1999 г., която оглави класациите за сингли в световен мащаб след излизането си – включително Billboard Hot 100.

Вторият албум на групата излиза през 2002 г., но членовете се разделят след слабия комерсиален успех. След няколко години извън светлината на прожекторите, Crazy Town се събират отново през 2007 г. и издават третия си албум, The Brimstone Sluggers, през 2015 г.

Свързани новини