Дженифър Лопес и Бен Афлек отново бяха забелязани разделени

Потенциалната раздяла на Бенифър стана една от най-обсъжданите в светската преса. Някои медии дори съобщават, че Дженифър Лопес и Бен Афлек не само са пред развод, но и вече официално не живеят заедно. Спекулациите за краха на връзката помежду им започнаха да се разпространяват още през май, когато и двамата започнаха да се появяват поотделно на светски събития. 

В края на юни Дженифър Лопес се завърна от луксозната си европейска ваканция и бързо се събра със съпруга си Бен Афлек в Лос Анджелис. Според "Дейли мейл" тя е била забелязана да отива в офиса на актьора. Те обаче дойдоха и си тръгнаха по различно време.

Няколко дни по-късно пък стана ясно, че Бен Афлек е посетил семейното имение, но не за да се опита да изглади нещата с все още законната си съпруга, а за да си събере багажа. Още преди няколко седмици беше разпространена информацията, че двамата са решили да продадат имението за милиони, щом вече няма да живеят там като щастливо семейство.

Анонимен източник на "People" разказва още, че от около два месеца актьорът живее под наем в Брентууд и се е съсредоточил върху работата и децата си. В този период пък Дженифър Лопес изпитва затруднения в работата си и дори се наложи да отмени турнето си, като посочи за причина нуждата да се съсредоточи върху личния си живот. Смята се обаче, че към концертите ѝ е имало много слаб интерес и именно заради това са отменени.

А междувременно Бен Афлек първо бе забелязан без брачната си халка, след което отново реши да я сложи, поне за пред хората. Дженифър Лопес пък продължава да носи символа на любовта им, дори докато съпругът й изнася вещите си от семейния им дом.

И още - Дженифър Лопес и Бен Афлек прекараха и Деня на независимостта 4 юли отделно. 51-годишният Афлек бе уловен от папараците с дъщерите си Вайълет и Серафина. Актьорът обядва с децата си в японски ресторант и изглеждаше по-щастлив от обикновено. Той не спря да се усмихва и да прегръща голямата си дъщеря от Дженифър Гарнър, без да се смути от фотографите. Междувременно 54-годишната Лопес, прекара празника в Хамптънс в компанията на вокалния треньор Стив Маки. Може би на фона на проблемите в брака си, певицата реши да се отдалечи от градската суматоха и да се занимава с музика. „Честит Четвърти юли!“, подписа Дженифър снимката, позирайки на фона на цветно поле.

Феновете на певицата забелязаха, че на фона на проблеми във връзката Дженифър е отслабнала много, а за Бен се твърди, че отново е започнал да пие. Според запознати актьорът Мат Деймън правил отчаяни опити да попречи на най-добрия си приятел и бивш алкохолик да посегне отново към чашката. Мат Деймън е предупредил Бен Афлек какво би могло да се случи при повторното му събиране с бившата му любима и как би могла да му се отрази една евентуална раздяла. Твърди се, че 53-годишният Деймън е посъветвал Афлек да се "фокусира върху работата си", за да не изгуби от поглед професионалните си цели на фона на предполагаемия смут в брака му.

Лопес и Афлек все още не са коментирали статуса на връзката си. Двамата се ожениха през 2022 г. Двойката беше сгодена през 2002 г., след като се срещаше няколко месеца, но отмени годежа си и се раздели през 2004 г. И изглежда дори две десетилетия след първата им раздяла двамата не са успели да изгладят неразбирателствата, които не им позволиха тогава да останат влюбени и щастливи.

Свързани новини

И вторият път неуспешен

28.08.2024

Краят на Бенифър

22.08.2024

Окончателно

02.08.2024

Дженифър Лопес празнува без съпруга си

24.07.2024

На фона на слухове за раздяла

18.06.2024