Дженифър Лопес с парти за рождения ден, но без Бен Афлек

На 24 юли рожден ден празнува Дженифър Лопес, която е не само певица, но и талантлива актриса, танцьорка и дизайнер. Празненствата за рождения й ден започнаха няколко дни по-рано. И този път без Бен Афлек.

Тези дни певицата отпразнува рождения си ден предварително с тематично парти в Хамптънс, вдъхновено от сериала Bridgerton.

Според западните медии гостите на събитието са били подобаващо посрещнати с карета и настанени в пространство, декорирано с множество цветя и пищни мебели. Майката на Джей Ло - Гуадалупе Родригес, е присъствала, облечена също тематично - със синя рокля с волани и обувки в същия цвят. Заедно с нея са били още двама гости - жена, облечена с подобна рокля, както и мъж с официален костюм, носещ подарък.

Не става ясно обаче какъв е бил тоалетът на самата 55-годишната изпълнителка. Не е сигурно също така дали децата ѝ - 16-годишните близнаци Макс и Еме също са присъствали на партито.

Това, което обаче не е убягнало на западните издания е, че съпругът на певицата - Бен Афлек не е бил сред гостите. През уикенда той е бил забелязан в Лос Анджелис заедно с децата си. Двете му дъщери от Дженифър Гарнър - Вайълет (18 г.) и Серафина (15 г.), както и синът му Самюъл (12 г.) съответно също не се били видени на партито.

Въпреки че Джей Ло не е качила снимки от празненството си в Instagram, е споделила вълнението си от него преди това, със снимка, към която пише: "Днес ще бъде страхотен ден. Хубава събота на всички".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

 

Наскоро двамата отбелязаха втората си годишнина от първата сватбена церемония, която се проведе в Лас Вегас. Миналата седмица певицата отново бе забелязана на източния бряг на Щатите, докато актьорът бе в Лос Анджелис.

На 20 август обаче им предстои и годишнина от втората им и по-пищна сватбена церемония - тези, която организираха в Джорджия. Тепърва обаче предстои да разберем дали по този случай съпрузите все пак ще се съберат и ще отпразнуват заедно.

Свързани новини

И вторият път неуспешен

28.08.2024

Краят на Бенифър

22.08.2024

Окончателно

02.08.2024

Това ли е краят?

09.07.2024

На фона на слухове за раздяла

18.06.2024