Семейство Бекъм: "вулгарни, двулични и с ограничен интелект" в нова, неоторизирана биография

В нова, неоторизирана биография с автор Том Бауер, семейство Бекъм са представени в крайно недобра светлина.

Виктория и Дейвид са описани като "вулгарни", "двулични" и като цяло двойка, за която парите и славата са на първо място. Вестник "Air Mail" пише за това в статия, озаглавена "Другото "кралско семейство", която представлява рецензия на книгата.

Биографът Том Бауер представя в своята книга футболистът като неинтелигентен човек, който не е прочел нито една книга през живота си. За да илюстрира този момент, авторът цитира Дейвид: "Окончателно сме решили да кръстим Бруклин, но все още не знаем в коя религия". Също така Дейвид, когато е попитан защо се е снимал с качулка с портрет на архитекта на Холокоста Адолф Айхман, отговаря: "Не го познах".

Виктория пък е представенакато амбициозна жена от семейство от средната класа, която се преструва на "работническа класа". Тя е описана и като "вулгарна скандалджийка".

Според автора, основната движеща сила за Бекъм са славата и парите, като по думите му двойката била обсебена от успеха. Те са описани като нов тип британци, които, въпреки че предпочитат да живеят в чужбина, все пак са яростни поддръжници на кралското семейство. И макар да мразят пресата, на която са били жертва не един или два пъти през годините, днес гледат да я използват в своя полза. Както се посочва в статията, Бекъм се държат като истински кралски особи: например на сватбата им, която се състоя в ирландски замък, имаше истински тронове.

В книгата Бауер пише, че Дейвид не е правил достатъчно щедри дарения, докато е бил посланик на УНИЦЕФ, а в статията ги сравнява с тези на Тейлър Суифт, която е известна с благотворителните си дарения за хранителни банки в градовете, които посещава по време на турне. Сравнението, както се сещате, не е в полза на Бекъм.

Преди тази статия за книгата "Къщата на Бекъм" се изписа доста, а на страниците на "New York Post" бяха публикувани отзиви (предимно похвални), а също така много хора писаха за изневярата на Дейвид, на която е посветена част от книгата.

Дейвид и Виктория Бекъм сключват брак през 1999 г. и са смятани за една от най-силните двойки в шоубизнеса. Имат четири деца - трима сина и една дъщеря. 49-годишните Дейвид и Виктория често публично декларират любовта си един към друг, особено ако има повод, като например рождения ден на Виктория: тази година тя отпразнува 50-годишнината си с грандиозен купон, припомня БГНЕС.

Свързани новини

Netflix разказва за Виктория Бекъм

27.08.2024

Празнуване като през 1997

23.04.2024

Пош и Бекс споделят в нов сериал

05.10.2023

Семейство Бекъм влюбени в Черна гора

04.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023