Кейти Пери се наслаждава на плажовете в Ибиса в новия си сингъл

Кейти Пери представи нова песен от албума "143", който ще бъде издаден на 20 септември. Новият денс сингъл "Lifetimes" е енергично отражение на безграничната любов.

В допълнение към лятното настроение на парчето, официалното видео, режисирано от Stillz (Bad Bunny, Rosalía), е заснето в красивата Ибиса, Испания.

""Lifetimes" е песен за намирането на онази единствена дълбока и удовлетворяваща любов в живота ти. Сродната душа невинаги трябва да бъде под формата на партньор - тя може да дойде по най-различни начини, като дете, най-добър приятел, домашен любимец. За мен това е дъщеря ми - всяка вечер я питам: "Ще ме откриваш ли във всеки живот?". Тя казва "да" и аз се чувствам намерена“, споделя Пери.

Видеото на "Lifetimes" разкрива и списъка с песни, които са включени в новия албум на изпълнителката. Заедно с водещия сингъл "Woman’s World", в колекцията са още и заглавия като "All the Love", "Crush" и "Wonder". 21 Savage е включен в песента "Gimme Gimme", Kim Petras се присъединява в "Gorgeous", Doechii ще рапира в "I’m His, He’s Mine", а J.I.D. участва в "Artificial".

Албумът "143" събра Кейти Пери с продуценти, с които тя е работила в миналото като Stargate, Max Martin и Dr. Luke, както и с някои нови сътрудници, включително Vaughn Oliver, Rocco Valdes и Theron Thomas.

На 20 септември певицата ще оглави разпродаденото си шоу на фестивала "Rock in Rio" в Бразилия, като това ще бъде първото ѝ изпълнение на събитието в Рио де Жанейро от 2015 г. насам.

Свързани новини

Кейти Пери с пореден трофей

19.08.2024

Испания разследва Кейти Пери

15.08.2024

Новият албум на Кейти Пери - ето кога

12.07.2024

Кейти Пери на Седмица на модата в Париж

27.06.2024

Кейти Пери се завръща с нов сингъл

20.06.2024