Мадона отпразнува рождения си ден в Италия

На 16 август Мадона навърши 66 години. Поп иконата реши да отпразнува рождения си ден в Италия, заедно с шестте си деца и предполагаемата си нова половинка Аким Морис

Осмината отседнаха в известния курорт Villa TreVille в Позитано – същият петзвезден хотел, в който Дженифър Лопес си почиваше това лято без Бен Афлек. Стая там струва по около 2000 долара на вечер.

По време на празненствата за рождения си ден през уикенда Мадона участва в традиционните италиански тържества Ferragosto на терасата на ресторанта La Tagliata в Монтепертузо, които включваха фойерверки над крайбрежието на Амалфи.

Певицата и нейните гости – група от около 30 души – били почерпени с изключителна вечеря в Археологическия парк на Помпей. Там звездата е наблюдавала проекта "SognodiVolare" или "Meчта за летене", който позволява на местни младежи да участват в класически изпълнения в амфитеатъра на парка. Фондацията на Madonna "RayofLight" (по името на известния ѝ хит) финансира проекта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Певицата сподели с последователите си в Instagram серия от снимки от празненството. "LaDolceVita", написа тя към кадрите, добавяйки емоджита на торта, шампанско, сърце и италианското знаме.

Навръх рождения си ден Мадона сподели серия от сексапилни кадри, на които позира в кремав тоалет, заставайки в различни пози върху легло. Следващите няколко снимки я показват в гореща червена рокля, черен дантелен тоалет, бяла рокля с черен корсет, както и в компанията на полуголия Морис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

"Честит рожден ден на МЕН", написа изпълнителката под публикацията. От описанието става ясно, че тоалетите, които виждаме, са дело на Dolce & Gabbana, а снимките са направени именно в луксозния италиански курорт.

Свързани новини

Мадона отново работи над филма си

19.07.2024

Не е ясно какво друго е очаквал фенът

31.05.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024