Coldplay зарадваха феновете на Тейлър Суифт във Виена

Две седмици след като Тейлър Суифт беше принудена да отмени концерти на стадион "Ернст Хапел" във Виена, заради планиран терористичен заговор, Крис Мартин от Coldplay отдаде почит на певицата, като направи кавър на една от най-обичаните ѝ песни по време на концерта на групата му на същото място в сряда вечерта.

Фронтменът излезе на сцената на концерта на групата на стадиона с капацитет от 65 000 зрители с подгряващата изпълнителка Маги Роджърс и призова:

"Ако това не се получи добре, моля, моля, не го пускайте в YouTube, защото не искам да имам проблеми с Taylor".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Maggie Rogers (@maggierogers)

След това той помоли тълпата да му помогне, като пее заедно с него и Маги в акустична версия на „прекрасната“ класика на поп звездата от албума "Fearless" от 2008 г., - "Love Story".

"Пеем тази песен с много любов към Суифт, с много любов към Суифтитата.", каза Мартин, като дори успя да намери две "истински Суифтита", които да се присъединят към него на сцената, за да помогнат с парчето.

Специалното изпълнение с посвещение беше направено в същия ден, в който Суифт за първи път коментира ситуацията с отменените концерти във Виена.

"Отмяната на нашите шоута във Виена беше емоционално опустошителна". написа тя в изявление, публикувано в Instagram. "Причината за отмяната ме изпълни с ново чувство на страх и огромно чувство за вина, защото толкова много хора бяха планирали да дойдат на тези шоута."

Тя благодари на властите с думите, че "благодарение на тях скърбяхме за концерти, а не за животи", и каза, че от съображения за безопасността е изчакала края на европейския етап от турнето си "Eras", за да коментира случилото се. Тя запази мълчание въпреки множеството медийни запитвания, а страниците ѝ в социалните мрежи останаха празни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

"Нека бъда съвсем ясна: няма да говоря за нещо публично, ако смятам, че това може да провокира онези, които биха искали да навредят на феновете, които идват на моите шоута. В случаи като този, "мълчанието" всъщност е показване на сдържаност и изчакване да изразите себе си в момент, когато е правилно. Моят приоритет беше безопасното завършване на нашето европейско турне и с голямо облекчение мога да кажа, че успяхме.", добави тя.

Свързани новини

Тейлър Суифт доминира на MTV наградите

08.08.2024

Отлична колаборация

08.08.2024

Coldplay посветиха песен на Тейлър Суифт

22.07.2024

Coldplay изненадаха 100 000 души

02.07.2024

Coldplay - еко шампиони

26.06.2024