Каква е причината за развода между Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Веднага след като официално стана ясно, че Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат, се появиха и редица спекулации каква точно е причината и кой е виновен за краха на връзката им.

55-годишната Лопес е посочила като дата на раздялата на двойката 26 април в молбата си за развод от 20 август - двойката се е опитала да направи така, че бракът им да работи, но променливото настроение на Афлек затруднявало нещата.

"Истината е, че имаше много любов, но за съжаление станаха ясни и хаотичните промени в настроението на Бен, които той не можеше да скрие от пресата, колкото и да се опитваше", твърди източник, близък до бившата звездна двойка, пред "People".

"Опитваха се да работят по въпроса, но промените в настроението и големите възходи и падения изведоха на преден план токсичността. В такъв случай никой не може да ти помогне - трябва да си помогнеш сам", споделя още източникът.

Причините за радялата им е самата Дженифър Лопес, твърдят пък близки до двойката пред Daly Mail. Те смятат, че певицата и актриса е допуснала огромна грешка с желанието си да направи публично достояние личните аспекти на връзката им, които феновете видяха да се разиграват в нейния документален филм The Greatest Love Story Never Told.

В крайна сметка - Дженифър Лопес е посочила като причина за развода си с Бен Афлек "непреодолими различия", стана ясно след изнесен доклад за изданието Page Six. В тях латината е посочила също, че не иска издръжка и е поискала от съдия да промени законното й име от Дженифър Лин Афлек на Дженифър Лин Лопес.

Свързани новини

Краят на Бенифър

22.08.2024

Окончателно

02.08.2024

Дженифър Лопес празнува без съпруга си

24.07.2024

Това ли е краят?

09.07.2024

На фона на слухове за раздяла

18.06.2024