Актьорът Крис Хемсуърт на една сцена с Ед Шийрън в Румъния

Ед Шийрън в момента обикаля Европа като част от турнето си Mathematics Tour 2024, което ще премине и през България, а по време на концерта си в Румъния в събота вечер той зарадва феновете си с неочакван гост.

Пред около 70 000 фенове на Националния стадион на Румъния, четирикратният носител на Грами беше по средата на изпълнението на песента си от 2014 г. Thinking Out Loud, когато направи изненадващо изявление.

"Той беше на сцената и свиреше с нас през цялото време", каза Ед и прикани публиката: "Ще вдигнете ли малко шум за Крис Хемсуърт!"

Клип от момента беше споделен в профила на Ед Шийрън в Instagram и показва какво се е случило след шоуто, когато певецът казва на нервно изглеждащия Крис Хемуърт, че "се е справил наистина добре". След това той връчи на дългогодишния си приятел награда за участие, като му каза: "Това е за мъжката бърлога."

Австралийската звезда се усмихна, като обяви, че това е готина награда и избухна в смях, когато Ед прочете плакета, на който беше отбелязано, че призът се връчва за "отлични постижения на барабаните".

Изпълнението на Крис Хемсуърт може да е било пълна изненада за феновете, но от краткия клип зад кулисите стана ясно, че актьорът е учил как да свири на барабани от декември насам, и то точно за този момент. На снимките се вижда как двамата прекарват време заедно, свирят и се забавляват, без никой да подозира за това.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Звездата, която в момента работи по втория сезон на документалната си поредица "Безгранично с Крис Хемсуърт" на Дисни Плюс, се обърна към Ед, след като разбра, че заниманията с музика, или по-точно изучаването на инструмент, се отразява позитивно на когнитивните функции. Документалната поредица на Крис Хемсуърт проследява актьора, докато той работи с експерти от световна класа, семейството и приятелите си и достига нови граници, опитвайки се да надвие страничните ефекти на старостта.

В първия сезон на сериала бащата на три деца открива, че носи две копия на гена APOE4, след като се подлага на генетично изследване. Генът може да бъде маркер за развитие на болестта на Алцхаймер в бъдеще, но не е диагноза.

Болестта на Алцхаймер се изразява във влошаване на функциите на мозъка, тъй като клетките се свиват и умират, което се отразява на паметта, мисленето, поведението и социалните умения на човека. След като получи новината, Крис работи усилено върху здравето на мозъка си и изпълнението му с Ед е само още един начин да го направи.

Свързани новини

Ед Шийрън пуска нов албум

16.09.2024

Ед Шийрън избухна в София

02.09.2024

Обратното броене започна

20.08.2024

Коледни новини през август

14.08.2024

Имаме и първия сингъл от него

22.07.2024