VICTORIA възпява разбитото сърце и самотата в "In Between"

VICTORIA издава чисто новия си сингъл "In Between" - песен за всеки, който изпитва болката от разбитото сърце или самотата. 
 
Демонстрирайки непрекъснатата си еволюция с един от най-вълнуващите алт-поп гласове, певицата отново доставя перфектна комбинация от емоция, сила, енергия и уязвимост. Започвайки като бавна балада със съпровод на пиано, с трогателни фалцетни вокали, песента приканва слушателите да станат и да дадат път на емоциите си, докато песента внезапно преминава в поп-рок химн.
 
 
"In Between" е песен за намирането на сила в трудните моменти, показвайки, че да бъдем сами може да ни помогне да израснем и да намерим отново истинската си същност. Песента празнува могъществото на жените, като подчертава красотата на уязвимостта и устойчивостта, която идва от прегръщането на нашите емоции.
 
"Тази песен е като пътуване през самотата и себеоткриването", казва VICTORIA. "Става въпрос за загубата, но намирането на сила в тази уязвимост... понякога това е единственият изход. Самотата ви учи на уроци и ви помага да се излекувате. Научих се да изпитвам удоволствие да бъда сама и сега чувствам спокойствие и свобода."
 
Песента е придружена с музикално видео, което показва артистичността на VICTORIA на съвсем ново ниво и отразява дълбоките емоции на песента, показвайки яростната страна на VICTORIA, която феновете ѝ тепърва ще видят. 

Свързани новини

Прекрасна среща

12.06.2024

Край на тъгата, време е за сила

27.05.2024

Да се готвят София и Пловдив

16.04.2024

Ново от VICTORIA

23.02.2024

Коледно настроение

28.11.2023