Дебютният албум на TRINITY е празник на таланта, опита и отдадеността им към музиката

TRINITY - триото, което запалва сцената и взривява всяка зала с уникалните си гласове и неповторима енергия, пусна страхотна новина. 
 
Непосредствено след като бяха част от националните турнета на Миро, Мария Илиева и Орлин Горанов, на 19 септември 2024 г. трио TRINITY ще зарадват своите почитатели с дългоочаквания си дебютен албум - 7. Албумът е символ на седемте години съвместен творчески път на групата, през който те са изградили уникален стил и са се вдъхновявали от съвместната си работа с изявени професионалисти в музикалната индустрия.
 
7 - съдържание: 
01. Буря
02. Съвършен
03. Гоним се
04. Бягам от тук
05. Искам да говоря с теб
06. Fairytale
07. Строго забранен
 
Числото 7 за тях не е просто цифра за Славина, Миглена и Божана – то отразява тяхното сътворение като артисти и личности. Всяка една от тези години е белязана от растеж и развитие в различни посоки – сила, характер, воля, хъс, вяра, надежда и безкрайна любов към музиката. В албума ясно се усеща тяхното уникално звучене и артистичен почерк, а всяка песен носи дълбоките емоции и смелостта на триото да споделят своите лични преживявания. 7 е празник на таланта, опита и отдадеността на TRINITY към музиката – всичко, което ги прави толкова специални и различни.
 
За да отпразнуват този значим момент в своята кариера, на 10 октомври 2024 г. TRINITY ще представят дебютния си албум с грандиозен концерт на сцената на Sofia Live Club. Момичетата ще бъдат придружени от шестима от най-талантливите музиканти на съвременната българска сцена – Денис Попстоев, Евден Димитров, Радо Казасов, Пламен Денчев, Петър Йотов и Живко Иванов, които ще допринесат за уникалното изживяване на публиката. 
 
Освен, че ще имат възможността да се насладят на музикалните изпълнения на живо, феновете на TRINITY ще могат да се сдобият с физически копия на албума 7 (CD), които ще бъдат налични на място в деня на концерта. Тази вечер няма да бъде просто концерт – ще бъде истински музикален феномен, който ще остане с вас дълго след последния акорд.
 
Трите диви Миглена, Божана и Славина обещават да подпалят сцената и да те заредят с тяхната енергия и талант! 7 години труд, вдъхновение и музика ще оживеят на сцената. Всяка песен ще носи в себе си символиката на числото 7 – хармония и пълно съвършенство.
 

Свързани новини