На кого искат да приличат клиентите на пластичните хирурзи?

Лицата на Jennifer Aniston и Hugh Jackman са най-желаните визии сред клиентите на пластичната хирургия, разкриват лекарите от водеща клиника за пластична хирургия в Санта Моника, САЩ, пише бгнес. Жените мечтаят за тяло като на модела Gisele Bündchen, а мъжете искат плочки на корема като на актьора Channing Tatum.
 
Тези, които не могат да си позволят пълна промяна, се доверяват на алтернативни по-евтини и безболезнени процедури. Много популярни са филърите, с които може да имате устни като тези на Angelina Jolie, или процедурите за порцеланова кожа като на Katy Perry.
 
Много дами искат да имат челюст като на Кийра Найтли или котешките очи на Megan Fox. Beyoncé предизвиква интерес в областта на пластичната хирургия с извивките на дупето си. Все повече жени искат да си сложат импланти отзад, за да имат формите на певицата.
 
Челюстите на звездата от сагата "Здрач" Robert Pattinson са основен източник на вдъхновение при мъжете. За завършен външен вид могат да бъдат добавени и момчешките бузи на Leonardo DiCaprio, очите на Ian Somerhalder от сериала "Дневниците на вампира" и кожата на Orlando Bloom.

Свързани новини

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Целият музикален бранш на едно място

05.03.2024

След спрян лиценз в TikTok

02.02.2024

Новини от Meta

25.01.2024

Плащаме за Facebook и Instagram

01.11.2023