Приложение изпраща съобщения на приятелката ви

Ново мобилно приложение кара нежните половинки в една връзка да не се чувстват пренебрегвани от заетите си приятели, пише британският вестник "Daily Mail".
 
BroApp е мобилно приложение, което изпраща на момичета предварително създадени съобщения. Негови създатели са двама млади австралийци, известни като Том и Джеймс, информират бгнес. Според тях, приложението не е разработено за мързеливи момчета, а за такива, които искат приятелките им да се чувстват обожавани. Всъщност, Том и Джеймс изпробвали изобретението си върху своите половинки в продължение на 3 месеца.
 
"Създадохме демо версия на BroApp, а тогава дори нямахме име за програмата, само за наша употреба. Изпращаше по едно съобщение на ден без повод. Реакцията на нашите приятелки беше положителна", казват създателите.
 
Приложението има функции за безопасност, с които то не може да бъде засечено. Предварително съобщение няма да бъде изпратено, ако телефонът на момчето е свързан с безжичния интернет в дома на приятелката му. Няма да има и съобщение, ако двамата са говорили по телефона или са си писали съобщения скоро.
 
Приятелките на Том и Джеймс не разбрали, че техните половинки изпитват изобретението си в продължение на 3 месеца.
 
"Моята приятелка беше впечатлена, че й пиша съобщение, когато ще се видим довечера. Беше малко неловко, когато трябваше да й разкажа за BroApp и че през изминалите три месеца сме го тествали върху нея и приятелката на Джеймс. В началото момичетата отхвърлиха идеята ни, казаха: "Всяко момиче ще се усети, няма да проработи". И двете сгрешиха", разказва Том. 

Свързани новини

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Целият музикален бранш на едно място

05.03.2024

След спрян лиценз в TikTok

02.02.2024

Новини от Meta

25.01.2024

Плащаме за Facebook и Instagram

01.11.2023