Настъпва важна промяна във Facebook

Meta, компанията зад Facebook, въвежда важна промяна в социалната мрежа. Потребителите ще могат да създават множество лични профили, всеки със собствена уникална емисия с подходящо съдържание, и да превключват лесно между тях.
 
Новата функция е много полезна за хора, които биха искали да разделят различните аспекти от живота си, когато са в социалната мрежа – например хобита, комуникация със семейството или приятели и работни задачи, пише TechNews.bg.
 
В резултат на промяната, потребителите на Facebook, които не са пристрастени към домашните любимци, няма да виждат поредната снимка на сладко котенце, а други, които не се интересуват от технологии, няма да четат статуси като например как се „пачва KDE под FreeBSD”.
 
Потребителите на Facebook ще могат да създават до 4 допълнителни профила в своя акаунт. Те са различни от основния профил, който се създава при първоначалното регистриране във Facebook. Всички потребители имат основен профил и той може да бъде изтрит само заедно с изтриване на Facebook акаунта.
 
Всички профили ще използват една и съща информация за вход. След като влезе в акаунта си, потребителят първо ще бъде отведен до основния си профил и след това може да премине към желания допълнителен профил.
 
Според Facebook, възможността за създаване на множество лични профили вече се разпространява в световен мащаб. Очаква се новата функционалност постепенно да стане достъпна за всички потребители през следващите няколко месеца.

Свързани новини

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Целият музикален бранш на едно място

05.03.2024

След спрян лиценз в TikTok

02.02.2024

Новини от Meta

25.01.2024

Плащаме за Facebook и Instagram

01.11.2023