Стартира кампанията "Убий скоростта, спаси дете" 2017

Нито една спестена секунда на пътя не струва колкото живота на едно дете!
 
В края на лятото Радио FM+ отново стартира кампанията "Убий скоростта, спаси дете". Инициативата, чието начало е през далечната 2004, насочва вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца. Надяваме се заедно да направим максималното за опазване на техния живот, защото нито една спестена секунда на пътя не струва колкото живота на едно дете! 
 
За да напомня това, Радио FM+ избира най-забележимата мобилна платформа, видима от всички шофьори - тази на задното стъкло на превозните средства  от градския транспорт. Точно там ще бъдат позиционирани сигналните стикери с визията на кампанията, открояващи се от общите рекламни послания. 
 
Добрият имидж и популярност на кампанията позволиха през 2016 инициативата да излезе извън столицата, в общините Сливен и Благоевград. Тази година популярността ще е още по-въздействаща с новите присъединили се общини: Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, които също ще поставят отличителния знак на кампанията на превозните средства  от градския транспорт.         
 
Радио FM+ изказва специални благодарности на Столична Община, без чието съдействие инициативата нямаше да придобие такива мащаби и да постигне голямата си популярност. 
 
Кампанията "Убий скоростта, спаси дете" е носител на Първа награда за медийна PR кампания за 2004 в България; Спомогнала за наградата “Радио на годината" 2005; Награда EMMI за 2006 – USA; Почетен диплом за “Изключителен принос в служба на обществото и в развитието на радиоиндустрията в България" на годишните награди на Световната радио асоциация NAB.       
 
Партньори в инициативата на радио FM+ "Убий скоростта, спаси дете" традиционно са Роберт Бош-България и Оргахим АД-Русе. 
 
 
Бош има активна роля в ключовите технологии на бъдещето. Повече от 42 000 изследователи и разработчици стоят зад иновациите на Бош. Кредо на Бош е да предоставя технически отговори на екологичните въпроси. Ето защо Бош инвестира 45% от бюджета си за изследвания и разработки в технологии, насочени към пестеливо използване на ресурси и енергия. Тези технологии осигуряват една трета от оборота на компанията. Опазването на околната среда придобива все по-голяма важност в световен мащаб. През следващите години "зелените" технологии, които подобряват енергийната ефективност или намаляват вредните емисии, ще бъдат движещата сила на икономическия растеж.
 
Социалният ангажимент на Бош Групата е исторически обусловен и се основава на убежденията на учредителя на компанията Роберт Бош. Тя поддържа множество благотворителни организации и проекти, които са насочени към стимулиране на млади таланти в науката и спонсориране на благотворителни инициативи по целия свят.
 
 
 
Кампанията "Убий скоростта спаси дете" е подкрепена и от Оргахим АД-Русе, известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. Бизнес плановете, иновациите и технологиите, използвани в производството осигуряват постоянен ръст в конкурентността на пазара и в удовлетвореността на своите клиенти и потребители.
 
Слушайте Радио FM+ и в своята кола, за да разберете повече за кампанията!
 

Свързани новини

Евелина Павлова за "Убий скоростта"

12.09.2020

16 издание на Убий скоростта, спаси дете

11.09.2020

Дойде "Убий скоростта, спаси дете" 2020

31.08.2020

Дойде "Убий скоростта, спаси дете" 2019

27.08.2019

Идва "Убий скоростта, спаси дете" 2018

31.08.2018