Игри

13.10.201615:58

За седма поредна година VIVACOM стартира Операция "Жълти...

За седма поредна година VIVACOM стартира дарителската кампания Операция "Жълти стотинки", която ще се проведе от октомври до декември тази година. Началото на кампанията бе дадено на 09.10 с две изключителни спортни събития.    Рано в неделя сутринта се проведе Маратон София, чието тазгодишно издание събра... прочети още »
12.10.201608:00

Динозаврите на река Дунав!

Знаете ли, че есетровите риби са по-стари от динозаврите и са на над 200 милиона години? А знаете ли, че България е една от двете страни (заедно с Румъния) в света, които са останали с естествена популация на моруната, вид есетрова риба. Но тъй като са много редки, хайверът им е изключително скъп и всяка уловена риба се продава на черния... прочети още »
10.10.201608:00

МИКРОВЕДА®Лайф – революция в пробиотичните продукти

МИКРОВЕДА®Лайф e революционен пробиотичен продукт, който  съчетава цели 33 щама добри живи бактерии, както и 30 вида билки. Той е водещ продукт в Германия, но вече може да се открие и на българския пазар!   Както знаем, добре балансиранaта чревна флора е от изключително значение за правилното храносмилане, а то от своя... прочети още »
28.09.201611:34

Шести Фестивал на виното в Bulgaria Mall

След есенния гроздобер идва време за хубаво вино! А какво по-подходящо място за това от Фестивала на виното в Bulgaria Mall? За пета поредна година събитието радва почитателите на хубавото вино.   Шестото издание ще се проведе на 15 и 16 октомври на ниво партер в Bulgaria Mall. Богата палитра от винени вкусове ще бъде... прочети още »
19.09.201617:45

WWF и BRITANICA стартират конкурс за детска рисунка

Провеждаме конкурс за детска рисунка заедно с WWF и BRITANICA.   Заедно с природозащитната организация WWF България и образователния център BRITANICA дадохме старт на конкурс за детска рисунка "Реката и нейните обитатели".    До 11 ноември малчугани от 5 до 9 години могат да изпращат своите торби, като цялата... прочети още »
19.09.201608:00

Спечели с Zewa - Грижа за всичко

От 12 септември до 13 ноември за всеки закупен Zewa продукт - тоалетна хартия или мокри кърпички на обща стойност над 29,99 лв. -  можете да регистрирате код на сайта winwithzewa.com или на zewa.bg, за да участвате в жребия за Голямата награда - спа почивка в Австрия за цялото семейство! Всяка седмица имате възможност да спечелите и... прочети още »
15.09.201616:07

"Тирол Сервиз" ЕООД - професионално барово и кухненско...

"Тирол Сервиз" ЕООД e водеща на българския пазар. Сериозността и сигурността превърнаха фирмата в доставчик на който можете да се доверите. За удобство на клиентите фирмата предлага цялостно професионално барово и кухненско оборудване за хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, столови и частни домове.   На разположение... прочети още »
15.09.201613:41

VenZy подава ръка на деца и млади хора в тиймбилдинг против...

За втора поредна година VenZy призовава лично всички деца и млади хора в България да се изправят срещу хулиганството и тормоза, обединявайки сили с Cartoon Network в кампанията "Клуб Приятелство: Имаш Силата - Бъди Приятел", в партньорство с Фондация "Асоциация Анимус".   Акцент на тазгодишната инициатива е... прочети още »
22.08.201613:18

Фестивал на детското въображение в Bulgaria Mall

За трета поредна година Bulgaria Mall организира събитие, което подготвя учениците и техните родители за предстоящата учебна година. Върнете се обратно на училище с Bulgaria Mall на 11 септември, където ви очаква един голям Фестивал на детското въображение!   Bulgaria Mall сa подготвили страхотна лекционна част за родителите, водена... прочети още »
09.08.201617:55

Безлихвен кредит oт Фератум? Как?

Много хора са чували за безлихвени кредити, но дали наистина съществуват и кой отпуска подобни? Да, всъщност всеки би могъл да се възползва от такава промоция. Предложението е много изгодно, тъй като за избрания срок връщате точно толкова пари, за колкото сте одобрени, и не плащате никакви такси или комисионни.    Точно такъв... прочети още »
04.08.201611:21

Ето състава на журито на Загорка Зелен Фонд 2016

Загорка Зелен Фонд 2016 вече навлезе в най-активния си етап. Независимото "зелено" жури, което ще даде своята обективна оценка на проектите вече е избрано. В журито на Загорка Зелен Фонд и тази година приеха да участват професионалисти от различни области, които са и главните действащи лица при избора на най-зелен проект за 2016... прочети още »