Българката е склонна да изневери заради пари или защото е модерно!

Любовта не вълнува българките, които са станали меркантилни. Българката изневерява, ако другият е по-богат и я води на скъпи места. Нашенката търси разнообразието с чуждия мъж не от любов и страст, а за да избие комплекси и да уязви съпруга си. Често изневерява с жени, за да бъде модерна!

Това са основните изводи от  анкетата "Става ли българската жена" на сайта pitat.me. Тук е задължително уточнението, че в онлайн проучването са участвали общо 4926 мъже и жени. В процентно съотношение мъжете, попълнили анкетните карти, са двойно повече -63 на сто, а жените 37%.

Въпреки критичността си по-голямата част от мъжката аудитория все пак е на мнение, че българките са добри любовници. 71,9% от мъжете и 71,4% от анкетираните жени са категорични в положителния отговор на този въпрос. Българката не изневерява от страст. С изневярата тя иска да бъде модерна. "Напоследък жените май взеха да изневеряват с жени. И те като мъжете все повече обръщат резбата", обяснява мъж, участвал в анкетата "Става ли българската жена".

Жената предпочита да кръшне, а не да каже какъв е проблемът, заявява мъж на 45 години в анкетата на сайта. Според него основната причина жената да изневерява са липсата на диалог и ниската сексуална култура. За българските жени темата за секса е табу, казва мъжът.

Голяма част от силния пол продължава да се оплаква, че рядко прави секс с партньорката си – едва няколко пъти седмично. Едва 13,2% отговарят, че са задоволени, защото правят секс всеки ден. Именно заради липсата на внимание са честите изневери. Това се признава както от жените, така и от мъжете в анкетата.

Друг участник в анкетата обаче е категоричен, че българката днес има много ниски морални устои. Измаменият споделя: "Българската жена не може да бъде вярна и предана на съпруга си, колкото и той да се стреми да й угоди! Няма смисъл да се жени човек за българка"!

Мъжете оценяват и факта, че българката умее да съблазнява, но не проявява достатъчно въображение при полов акт. Цели 67,2% от мъжете на въпроса "Какво искате да се промени в сексуалните отношения с партньорката ви?" отговарят - "Повече въображение при сексуалния акт". Не на същото мнение обаче е нежната половина. Анкетираните жени имат високо мнение за своята сексуалност и не признават, че нямат въображение. 56,2% от тях смятат, че са достатъчно разкрепостени, а цели 62,1% казват, че са склонни да експериментират с различни сексуални атрибути.