Подредете класация на 450-те най - големи рок класики по Радио Star FM

Радио Star FM обяви, че започва най-мащабната класация, която ще събере на рок класиките на изминалите 45 години. Слушателите ще могат да гласуват на специално създаден сайт: starfm.bg/45, а резултатът ще бъде  подредени от 450-то до 1 - во място най - великите песни в рока. Уникалната по мащаба си класация ще звучи в ефира на радиото в дните преди Коледа.

„Класацията е нашият начин да благодарим на слушателите за изминаващата година, която споделяха с нас всеки ден”, обявиха от екипа на Star FM. „Наистина няма по-голям подарък за рок феновете от това да чуят на едно място най-големите хитове от последните 45 години. Освен, че им ги подаряваме, слушателите ни сами ще ги и подредят по начин, който смятат за правилен. Резултатът ще звучи в ефира на Рок-радио Star FMв седмицата преди Коледа”, добавиха още от радиото.

За Радио Star FM организирането на авторитетни музикални класации е традиция. През 2008г. Whitesnake с „Crying In The Rain” оглави преброяването, по-късно през годината „Child In Time” на Ritchie Blackmore бе обявено за най-велико китарно соло, а Ахат с „Черната овца” застанаха на върха в класацията за българските рок класики.

Подредете изпълнителите и песните ТУК.