КРАЛЯТ Е ЖИВ! Играй с FM+, спечели новия албум на MJ!

Новият албум на  Краля на попа Майкъл Джексън излиза в България от Вирджиния рекърдс, с медийната подкрепа на  Радио FMНова телевизия и списание MAX.

Албумът ще бъде по музикалните магазини, а в новите магазини PUBLIC може да бъде намерен на специална цена.

През следващия месец само в ефира на Радио FM+ ще се случват уникални MJ събития – на всеки час ще звучат най-великите песни на поп легендата, а водещите ще раздадат много страхотни награди.

На 14 декември FM+ става официалното Майкъл Джексън радио! Ще звучат най-големите хитове на звездата, а четирима от най-запалените фенове, които са споделят емоциите си с Тони Георгиев, Калина Стефанова, Жоро Кушвалиев и вечерта при Жана Сталева ще имат шанс да спечелят копие от новия му албум.

И това не е всичко -  играта продължава! Всеки ден в периода 15 декември – 7 януари всеки, който чуе песен на Майкъл Джексън в ефира на Радио FM+  може да изпрати sms на 1925 с първа дума radio, интервал и  точния час, в който е звучало парчето и след това ще участва в томбола за спечелване на новия му албум (цена 1,20лв. с ДДС).

Всички участници в  кампанията по FM+ на 30 декември ще имат шанс да спечелят  тройно DVD„Vision” с всички клипове на Майкъл Джексън, а на 7 януари пък - пълната дискография на Краля!

Не пропускайте да докажете, че сте най-големия фен на най-голямата поп звезда! Слушайте FM+ и Майкъл Джексън! Играта се реализира с подкрепата на магазини PUBLIC, където първи можете да откриете новия албум на специална цена!

Правила на промоцията!

MICHAELТРАКЛИСТИНГ:

1.              Hold My Hand (Duet with Akon)
2.              Hollywood Tonight
3.              Keep Your Head Up
4.              (I Like) The Way You Love Me
5.              Monster (Featuring 50 Cent)
6.              Best Of Joy
7.              Breaking News
8.              (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9.              Behind The Mask
10.            Much Too Soon