Да помогнем на Вася от Своге в борбата за живота ѝ

Всички познаваме нашата съгражданка Вася, писа ни Цветослава Петкова, директор дирекция "Европейски програми и проекти" в Община Своге. Вася Малинова. Прекрасната, слънчева, лъчезарна Вася - майка на две малки дечица. 
 
Вася се бори с коварната болест рак вече доста време. До сега Вася и семейството ѝ успяваха сами да се справят с покриването на разходите по лечението й. За съжаление, средствата са изчерпани, а на Вася ѝ се налага да премине още един курс на лечение. 
 
 
Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в Турция, където след като първоначално е диагностицирана с рак на гърдата, след това откриват разсейки в белия дроб, а сега лекарите откриват и разсейки в мозъка. Вася е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, стойността на която е около 5000 лв. По първоначални сметки Вася ще трябва да премине през 12 такива. Освен разходите за тях, на семейството ѝ са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разходи.Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000 лв
 
Обръщам се към всички за ПОМОЩ! Нека се обединим и помогнем на Вася по тежкия път, по който върви! В следващите дни ще дам информация за локациите, на които ще можете да откриете кутии на БЧК за дарение. Моля всеки, който разполага с търговски обект, хранителен магазин или магазин за дрехи и др., и има желание да се включи в кампанията, да се свърже с мен, за да му предоставя кутия, тъй като БЧК има изискване за вида и текста на кутията. 
 
Ще използваме и предстоящите коледни и новогодишни тържества в Своге и останалите населени места, за да събираме пари. Публикувам тук и банковата сметка, по която можете да превеждате пари на Вася - IBAN: BG76STSA93000020947133, Вася Малинова.
 
Споделяйте поста, за да може да стигне до повече хора! Нека повече хора разберат и помогнат! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат този пост, на тези, които ще го споделят и на тези, които ще помогнат! Наближават най-светлите християнски празници, нека бъдем добри и покажем на Вася, че не е сама! 

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023