Get in the Ring в "Часът на идеите"

В четвъртък, Часът на идеите ще ви срещне с една българска стартираща компания, която получи възможност да се бори за вниманието на инвеститори, корпорации и потенциални клиенти по време на предприемаческото състезание Get in the Ring в Колумбия. Там те ще се съревновават с предприемачи от над 65 страни от целия свят.
 
Надпреварата се организира от Асоциацията на българските лидери и предприемачи - ABLЕ. За добрите идеи и пътят им към световен успех ще говорим с Ангел Куртев от ABLЕ , както и победителите от Get in the ring - ClaimCompass.
 
Ангел е завършил бакалавър и магистър по Бизнес администрация в УНСС. Той е учил също Международен мениджмънт по време на Eразмус семестър в Германия, както и предприемачество в САЩ. Ангел има опит в управлението на проекти и финансите, а сега работи в сферата на маркетинга. За него вълнуващо е самото "пътуване“, преживяване и опита на това да реализираш една мисъл или идея в нещо осезаемо и истинско. 
 
Той също иска да помага ученици и студенти да осъзнаят собствения си потенциал и да ги вдъхнови да преследват това, което желаят. Любимата му мисъл е "Логиката ще те заведе от точка А то точка Б. Въображението ще те заведе навсякъде."
 

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016