"Часът на идеите” показва как да поставим ново начало

"Той е човекът, който слуша и разбира хората с идеи, мотивира ги и разкрива заедно с тях допълнителен потенциал за развитие, мотивация и постигане на желаната цел - това е персоналният коуч д-р Кирил Калев.
 
Кирил е инженер по образование, радио-журналист, предприемач (един от създателите на Радио FM+), ръководител на български и международни компании, бизнес-консултант, акредитиран и сертифициран коуч за организационно развитие на лидери и организации, преподавател в СУ “Климент Охридски”, Председател на УС на АЙ СИ ЕФ България - представителството на International Coach Federation - най-голямата професионална организация на коучинга в света.
 
“Моят живот е кръстопът на идеи и предизвикателства, които следвам и осъществявам. Аз съм щастлив човек по две прости причини: мечтая за реални неща и, когато ги постигна, съм доволен от това, което имам и правя с любов и професионализъм. Във всекидневната си работата като персонален коуч на млади предприемачи и ръководители с огромни отговорности прилагам моя "хармоничен коучинг модел”…защото в хармонията между това какво искам, как да го постигна и какъв ще бъда тогава... е ключът към успеха. Според мен!"

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016