"Часът на идеите" представя CHILLI HILLS

Софийското село Кокаляне е дом на една бутикова ферма, в която се отглеждат над двадесет вида от най-лютите чушки в света. Тъкмо от тях CHILLI HILLS приготвят едни от най-добрите на пазара салси, маринати и изсушени подправки за готвене вече няколко години, а отскоро и Бalkan Hot Sauce –първата собствена серия люти сосове.
 
Александър Кюркиев е меломан, пътешественик, градка легенда. Маркетинг професионалист, food freak и chilli head. Основател на Chilli Hills Foods Ltd., Kool Events, Virus Skateboards и редица други родни марки и международни проекти. Работил в ресторанти в Малта както и в реномираният ресторант Tiddi Dolls в Mayfair, London. Абсолютен freak на азиатска кухня и люта храна. Кулинарните му пътувания из цял свят и дългогодишният му опит в организиране на събития го провокират да основе Chilli Hills Street Kitchen.
 
Заедно със своята приятелка Боряна гостуват на "Часът на идеите", за да разкажат историята на своята ферма. От нас Red Hot. От тях CHILLI HILLS. Получи се хубав разговор, в който обаче няма нищо пикантно. Само добри идеи и музика - както ще чуете от записа на предаването.

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016