CHIVAS REGAL THE VENTURE представя TICKEY

За български финалист на The Venture се бориха три компании, които бяха селектирани в оспорваната надпревара с над 50 родни проекта в областта на социалното предприемачество. Ние с радост ще ви срещнем с тези компнаии и с техните идеи. Сред тях е и българският стартъп TICKEY.  
 
TICKEY е български STARTUP, който оперира с мобилни билети за градски транспорт. Високите технологии вече са част от всекидневието ни, светът се дигитализира. Димитър Димитров е българският предприемач, който разработва идеята за внедряването на иновации в градския транспорт, като в България, така и по света. Tickey предлага практическа алтернатива на билетите, пренасяйки ги в мобилните устройства на пътниците.
 
"В последните няколко години в България се създава доста силна предприемаческа екосистема. Хубавото нещо тук е, че  различните компании се поддържат. Например победителите в конкурса CHIVAS REGAL - THE VENTURE преди няколко години имаха нужда от компютър и ние им подарихме. В английския език има дори дума за това - frenemies (firiends + enemies). Ние споделяме идеи, а конкуренцията води до развитие.
 
Още чудесни нови думи и нови идеи в записа на разговора ни с Димитър Димитров. 

Свързани новини

Александър Ангелов представя ЗарядBOX

05.05.2017

"Работилница за репортери" ни гостува

10.04.2017

"Часът на идеите" с DigiMark

24.01.2017

“JA Startup” сбъдва студентски мечти

23.01.2017

"Часът на идеите" ви кани в "Kлуб 24"

10.10.2016