"Под прикритие" - първи трейлър

На 17 април БНТ започва излъчването на първия сезон на телевизионния сериал "Под прикритие". Телевизията естествено си запази правото първа да пусне трейлъра на продукцията. Вижте видеофайла тук.

"Под прикритие" е съвместна продукция на Димитър Митовски ("Мисия Лондон") и продуцентската му къща СИА. Те спечелиха конкурс на държавната телевизия, като в същото време правят и най-успешния български сериал в момента - "Стъклен дом" по Би Ти Ви. За разлика от него филмът по БНТ ще е повече криминален и екшън, отколкото любовен.

В главната роля на внедрен в престъпна организация полицай е младият Ивайло Захариев. Групировката се ръководи от бизнесмен (Михаил Билалов), в чиято съпруга (Ирена Милянкова) агентът под прикритие се влюбва. За нея това ще бъде дебютна роля, след като досега тя се е изявявала само на модния подиум.

В сериала участват още Захари Бахаров ("Дзифт") като дясната ръка на престъпния лидер и Христо Мутафчиев, чиято роля остана тайна. Възстановилият се след инсулт актьор подсказа, че с образа си той "ще надникне в душевността на човек, постоянно сблъскващ с престъпността".

Специално за "Дневник" Захари Бахаров разкрива, че историите в криминалната поредица са вдъхновени от истински събития в България.