Дейвид Аркет и Кортни Кокс щастливи на премиерата на "Писък 4"

Звездата от "Приятели" Кортни Кокс и съпругът и Дейвид Аркет, с когото се разделиха през октомври миналата година,  изглеждаха щастливи заедно на премиерата на "Писък 4" в Холивуд.

Двойката позира за снимки и изкара цялата вечер заедно, сякаш никога не се е разделяла, съобщават таблоидите и коментират, че това не е чак толкова шокиращо, тъй като и двамата по отделно са заявявали, че още се обичат. Преди дни Кортни и Дейвид заедно заведоха дъщеря си Коко в Дисниленд.

Дейвид Аркет заяви, че обича Кортни с цялото си сърце и тя е неговият най-добър приятел, но въпреки това не възнамеряват да се съберат отново. Връзката между двамата е от 15 години и сега са по-добри приятели от всякога.

Любопитното за  "Писък 4" е, че е предназначен да бъде първият от нова трилогия на Уес Крейвън. След 10 години Сидни Прескът (Нийв Кембъл) е известна писателка, а романът и “Out of the Darkness” е хит . Издателството убеждава Сидни да рекламира книгата си в градчето Уудсбъро. Заедно с нея ще са Гейл (Кортни Кокс) и Дюи (Дейвид Аркет). Радостта от срещатата на добрите стари приятели  бързо ще отмине, след като убиецът с призрачната маска се завръща отново в Уудсбъро. Премиерата на "Писък 4" в България съвпада със световната на 15 април.