LOVE.NET е с близо 1 милион приходи

През дните на великденските празници се запази подреждането на първите сред най-гледаните филми у нас, сочат данни от киноразпространителите, събрани в българския боксофис.

На първа позиция продължава да е анимационната триизмерна история на два редки папагали - "Рио", гледан от близо 70 хиляди зрители и събрал повече от 645 хил. лв. приходи.

На втора позиция продължава да е новият български филм LOVE.NET. Филмът е гледан вече от 139 419 зрители и е събрала общо 964 242 лв. приходи, като около Великден са го гледали над 8 хил. души.

Екшънът с Робърт де Ниро "Високо напрежение" запазва третата си позиция отпреди. Филмът е гледан вече от близо 46 хиляди души и е събрал повече от 344 хил. лв. приходи.

Премиерният за Великден екшън "Адвокатът с Линкълна" е на четвърта позиция сред най-гледаните заглавия у нас. Филмът е събрал за първите четири дни на екран 21 858 лв. от 2583 зрители.

Нататък в класирането по зрители са трилърът с Джейк Гиленхал "Първичен код", втората премиера за Великден - историята на една костенурка, разказана в триизмерната анимация "Приключенията на Сами", комедията "Жена назаем", трилърът с Антъни Хопкинс "Ритуалът", "Писък 4" и анимационната история на един хамелеон - "Ранго".