Витомир Саръиванов отново е спортен коментатор в "Колите 2"

Във филма "Колите 2" Витомир Саръиванов отново се завръща към ролята на спортен коментатор. Той е българският глас на анимационния герой Дейвид Хобскаб.

Впечатляващ гористо зелен Ягуар Coombs Lightweight E-Type от 1963 година, героят на Витомир е светило в световната състезателна общност и добре познат на авотомобилните фенове с комичните си забележки, внасящи приятно разнообразие по време на телевизионното излъчване на състезанията от Световното Гран При.

Напереният италиански болид Франческо Бернули говори с гласа на Явор Караиванов, а изтънченият британски шпионин Фин Макмисъл е озвучен на български от Стефан Стефанов. Сред новите герои в Колите 2 са шпионката Холи Хайтех (Ралица Ковачева), злодеят професор Цет (Красимир Коцупаров) и др.

В "Колите 2"  колоритните обитатели на Радиатор Спрингс ще обиколят света с Матю и Маккуин Светкавицата. Двамата приятели, които се изправят пред неочаквани препятствия за своето приятелство, са озвучени отново от Вълчо Камарашев (Матю) и Ивайло Велчев (Маккуин). Шпионската мисия, в която е замесен Матю, и Световното Гран При, което ще определи най-бързата кола в света, отвеждат зрителя на напрегнато, динамично и изпълнено с хумор пътешествие от Токио през Италия и Франция, чак до Лондон. 

"Колите 2" ще стартира с пълна газ в киносалоните в България и по света на 24 юни 2011 в Disney Digital 3D. Всички познати и нови герои може да видите на официалната страница на филма: www.kolite2.bg.