Чарли Шийн ще овладява гнева си в нов сериал

Американският актьор Чарли Шийн, който бе изгонен от участие в сериала "Двама мъже и половина" през февруари, ще се върне на малкия екран в нов сериал, посветен на контролирането на гнева, съобщи самият актьор и продуцентът на сериала.

Той е вдъхновен от филма "Психотерапия" ("Anger management"), който излезе през 2003г. и в който актьорът Адам Сандлър следваше терапия с Джак Никълсън, за да научи да овладява пристъпите си на гняв. Сценарият до голяма степен отразява и лични те проблеми на Чарли Шийн, който имаше съдебни проблеми заради домашно насилие, обиди продуцента си и бе център на множество скандали, свързани с алкохол и наркотици.

"Избрах "Anger management" макар да е малко пресилено за мен да изпълнявам ролята на човек, който има сериозни проблеви с овладяването на гнева си, защото мисля, че темата е добра", каза актьорът. Компанията "Lionsgate", която ще продуцира сериала, не уточнява дали Чарли Шийн ще изпълнява рояга на пациент или на психотерапевт, нито кой канал ще го разпространява.


Снимки: Getty Images/Gulliver Photos

Самият Шийн ще бъде и един от продуцентите на сериала. След като шумно бе отстранен от "Двама мъже и половина", за което той съди компанията"Уорнър" за 100 млн. долара за неправомерно прекратен договор, неговата роля ще се изпълнява от актьора Аштън Кътчър.