Оливия Уайлд си търси вагинална дубльорка с татуировка

Актрисата Оливия Уайлд (Olivia Wilde) предложила директорите на най-новия й филм "The Change-UP" да наемат нейна вагинална двойничка, която да покаже татуираните си гениталии  й пред камерата.

Звездата на "Д-р Хаус" направи предложението си за сцената, в която тя и колегата й Райън Рейнолдс свалят дрехите си и започват разгорещен секс. Продуцентите на филма обаче изразиха притеснения, че хрумването на Уайлд може и да се окаже прекалено разкрепостено.

Когато актрисата се запознала със секссцената, изкрещяла: "О, вие със сигурност трябва да я покажете на публиката", но те ми отвърнаха с: "Не, не, няма да я показваме в лентата". Тогава се опитах да ги разубедя и днес съм готова да наемат моя вагинална дубльорка, защото като човек от публиката определено искам да я видя", наблегна Оливия.

"Това е най-добрата скрита татуировка, която някога съм виждала. Е, не на живо, но на снимки. Човек може да я потърси дори в Google. Пубисът на момичето е оформен като квадрат, останалото е обръснато, а татуировката е на малко човече, което обикаля наоколо с косачка за трева. Гениална е!", възкликна актрисата, която очевидно иска същата на себе си!