Пиян, Жерар Депардийо се облекчи на пътеката в самолет!

Френската кино звезда Жерар Депардийо се облекчил на пътеката на самолет по време на редовен пътнически полет на компанията "Ситиджет" по линията Париж-Дъблин, съобщи АФП.

"Потвърждавам, че Депардийо действително е уринирал извън тоалетните на самолета", заяви представител на "Ер Франс-КЛМ", принципал на "Ситиджет". Според информация на частното радио Europe 1 актьорът уринирал пред останалите пътници в момент, когато самолетът бил във фаза на излитане.

Стюардесата помолила Депардийо да изчака завършването на маневрата и тогава да отиде до тоалетните.

"Трябва да пикая, трябва да пикая", казал Жерар и се надигнал, докато всички останали пътници били завързани за коланите си. Стюардесата го призовала да постиска петнайсетина минути, но той казал, че не можел да чака толкова дълго и трябвало на всяка цена да се облекчи.

"Явно този пътник беше употребил алкохол", казала стюардесата. Никой от пътниците не коментирал случката. Самолетът се завърнал на изходна позиция, защото трябвало да почистят напоения мокет. Инцидентът станал на 16 август привечер, уточнява агенцията. На борда са пътували 111 души. БТА