Джулия Робъртс представи новия си филм

Актрисата Джулия Робъртс зарадва своите фенове като мина по червения килим по случай премиерата на филма с нейно участие "Светулки в градината".

Събитието се състоя в Лос Анджелис и освен "Хубавата жена", на него присъстваха и колегите и Хейдън Панетиер, Кари-Ан Мос и Дермот Мълрони. Лентата е дело на режисьора Денис Лий и излиза днес по кината в САЩ.


Сценарият на лента "Светулки в градината" е базиран на част от едноименната поема на Робърт Фърт, отличена с престижната награда "Пулицър". Джулия Робъртс се превъплъщава в любяща и грижовна майка, каквато всъщност е и в истинския живот. По време на снимките на филма носителката на "Оскар" е била бременна в седмия месец с третото си дете.

Филмът разказва за трогателната история на всеотдайната и сърдечна Лиса, изиграна от Джулия Робърст, и жестокият й съпруг Чарли, в който се превъплъщава Уилям Дефо. След трагична катастрофа, в която Лиса загива, семейството е изправено пред големи трудности, които преобръщат живота им. Лентата насочва вниманието към най-големия син Майкъл, който трябва да се справи с неодобрението на своя баща и с липсата на топлината и обичта на майка си.