LOVE. NET незаконно качен в над 10 торента

Филмът LOVE.NET е копиран незаконно и качен в повече от десет български торента, съобщиха авторите и продуцентите на филма.

На 18 ноември успешно стартира широко прокламираната платформа за българско кино в интернет. Първият филм, който може да бъде гледан онлайн в сайта www.netcinema.bg, e LOVE.NET.  Срещу сумата от 2.00 лв.,без ДДС, всеки може да гледа онлайн лентата и да го има на разположение в продължение на 12 часа без да става пират в мрежата.

Въпреки молбата на продуцентите към българските сайтове LOVE.NET да не бъде качван нелегално, защото се продава напълно легално, лентата незаконно се появи в повече от десет торента. От www.netcinema.bg напомнят криминалния характер на всеки опит филмът да бъде копиран и разпространяван нелегално.

Благодарение на уникалния код, който се ползва при наемане на филма и с активното съдействие на ГДБОП, злосторниците са идентифицирани много бързо, а филмът е изтрит от съответните торенти. Съвсем скоро те ще бъдат разобличени официално от отдела за борба с организираната престъпност,  съобщават от www.netcinema.bg.

Свързани новини

Арести заради кражба на "Love.net"

21.12.2011

LOVE.NET спира пиратството в Интернет

17.11.2011