Анджелина Джоли представи режисьорския си дебют

Премиерата на филма на Анджелина Джоли за войната в Босна "Земя на кръв и мед"(In the Land of Blood and Honey), с който тя прави режисьорския си дебют, се състоя в Лос Анджелис в присъствието на много звезди от шоубизнеса.

36-годишната актриса изглеждаше великолепно в морско синята си рокля с едно голо рамо, дело на дизайнерката Ромона Кевеца. Тя беше допълнила тоалета си с обувки на Джими Чо. Анджелина премина по червения килим под ръка с партньора си Брад Пит.

47-годишният актьор идеално се вписваше в тоалета на приятелката си в тъмносин костюм от три части на Том Форд. Звездната двойка се държеше за ръка и позира пред фотографите на червения килим пред Арклайт Тиътър в Лос Анджелис. На премиерата присъства и бащата на Джоли режисьора Джон Войт, с когото тя имаше дълъг конфликт, но неотдавна двамата се сдобриха.

Филмът "Война на кръв и мед" разказва историята на мюсюлманска жена на име Айджа, която се влюбва в сърбина Даниел. Ролите в лентата се изпълняват от балкански актьори. В невероятната любовна история, която излиза по кината в САЩ на 23 декември, Даниел неочаквано се превръща в похитител на Айджа, след като босненците са заловени от сърбите. Преди дни хърватски журналист обвини Анджелина, че е изплагиатствала историята от негов роман. /БГНЕС

Свързани новини

Анджелина Джоли не е болна от хепатит С

27.09.2012

Анджелина Джоли се нуждае от черен дроб

25.09.2012

Брад Пит кръсти виното си "Pink Floyd"

28.08.2012

Сватбата на Брад и Анджи е този уикенд

10.08.2012

Кариерата била на заден план за Джоли

03.07.2012