Деми Мур и Аштън Кътчър никога не са се женили

Деми Мур и Аштън Къчър се разделиха шумно преди няколко месеца, но все още не са подали документи за развод.

Оказва се, че вече бившата звездна двойка така и не е сключила истинска граждански брак. Източници, близки до двамата актьори, съобщават, че сватбата по обреда Кабала е чисто символичен акт, който няма нищо общо с официалното бракосъчетание. Съпрузите се "ожениха" през септември 2005. Тогава на "церемонията" присъстваха 150 отбрани гости, сред които и бившият на Деми – Брус Уилис.

През ноември миналата година лъсна изневярата на 34-годишния Аштън, която унизи 49-годишната Мур. Последната обяви, че се разделя с "голяма болка в сърцето". Намеквайки за изневярата, тя заяви, че като майка и жена има определени ценности и задължения, които не може да пристъпи. С тези думи тя поиска от хората да уважават нейния частен живот.

Аштън не й остана длъжен. Той заяви, че бракът е сложна институция и невинаги приключва с щастлив край. Въпреки тези скромни изявления се твърди, че двамата все пак има какво да делят. Според различните оценки състоянието на Деми Мур се оценява на 150 милиона долара, а на Аштън – на 140 милиона. /БГНЕС

Свързани новини

Ръсел Бранд покани Деми Мур в Индия

05.02.2013

Деми Мур пак остана сама

11.12.2012

Обявиха Деми Мур за най-желаната жена

13.11.2012

Деми Мур в истерия заради Къчър

25.07.2012

Къчър и Мила Кунис живеят заедно

24.07.2012