Вълци и разголена Кристен Стюарт на премиерата на последния "Здрач" - снимки

Актьорите Кристен Стюарт и Робърт Патинсън се събраха заедно на публично място за първи път, след раздялата си през това лято, на червения килим на премиерата на Здрач: Зазоряване – част 2".

На снимката звездите от сагата позират с авторката на романите "Здрач" Стефани Майер. Заради бляскавото събитие Нокиа Тиатър в Лос Анжелис беше обсаден от фенове. Някои от най-запалените по вампирската сага дори преспаха на улицата!

Актрисата Кристен Стюарт сподели, че премиерата е много важен момент за нея. Тя събра погледите с полупрозрачна рокля на Зухаир Мурад в златист цвят.

Стюарт призна, че е поразена от огромната тълпа, дошла да види звездите от сагата, събрала приходи от над 2,5 милиарда долара в световен мащаб. "Опитвам се да проумея случващото се, но е толкова нереално", сподели развълнуваната актриса.

Нейният екранен и доскоро партньор в живота, Робърт Патинсън, облече елегантен тъмнозелен костюм на Гучи. Актьорът сподели, че е разочарован, че трябва да отлети за Лондон веднага след премиерата, на която имаше дори истински вълци. 

Вижте ексклузивни снимки от премиерата на последния филм от сагата "Здрач" в галерията. Филмът тръгва по кината у нас от този петък.

Свързани новини

Hова колекция любовни песни към “Здрач”

17.01.2014

Топ 10 на най-печелившите актьори

27.12.2012

"Ще се съберат ли Роб и Кристен?"

30.11.2012

Кристен Стюарт пак облече Зухаир Мурад

15.11.2012

Саундтракът на "Здрач" излиза на 13.11

17.10.2012