Хари Стайлс с две нови роли в киното

Певецът Хари Стайлс (Harry Styles) сменя амплоато си на хитов поп изпълнител, за да се включи в две обещаващи кино продукции. 

Предвид музикалните му успехи с последния му албум "Fine Line" очакваме, че и филмовите му проекти ще бъдат така ярки и запомнящи се. 

След първата си роля в голямото кино във филма "Дюнкерк" на режисьора Кристофър Нолън, изпълнителят на хита "Watermelon Sugar" отново ще играе. 

Стайлс ще бъде главният герой в нова романтична драма, озаглавена "My Policeman" ("Моят Полицай"). 

Звездата от хитовия сериал "The Crown" Ема Корин (Emma Corrin) ще му партнира в най-новия проект на стрийминг платформата Amazon Studios. 

Лентата е адаптация на едноименната книга на Бетан Робъртс (Bethan Roberts) от 2012 г., която разказва за любовен триъгълник и хомосексуална любов през 50-те години на миналия век.

Историята във филма обаче ще се развива в края на 90-те години, когато пристигането на възрастния Патрик в дома на Марион (Корин) и Том (Стайлс) предизвиква серия от разтърсващи събития.

Корин се прочу с превъплъщението си в Лейди Даяна в четвъртия сезон на сериала "The Crown" на Netflix. Ролята й донесе номинация за "Златен глобус", както и за доста други награди. 

Другият интересен проект с участието на Хари Стайлс е режисьорският филм актрисата Оливия Уайлд. Самата тя има второстепенна роля в трилъра ''Don't Worry Darrling". 

Стайлс замени Шая Ле Бьоф в каста, тъй като вторият е известен с буйния си нрав и не се е сработил с екипа, въпреки че официално бе съобщено, че става въпрос за проблеми в графиците.

По време на снимките пък стана известно, че Стайлс и Уайлд са станали двойка, така че феновете им следят резултата с още по-голям интерес.

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024