Матрицата възкръсна! Първият трейлър на Matrix 4: Resurrection беше показан на CinemaCon

Нео и Тринити се завръщат в Матрицата!

Осем месеца след като Warner Bros. пусна новината, че режисьорът Лана Уашовски се заема с четвъртата част на култовата сага, първият трейлър на "Matrix 4: Resurrection" беше показан на изложението CinemaCon в Лас Вегас. Все още видеото не е публикувано официално, но името на филма и датата на премиерата му вече са ясни - "Матрицата: Възкресение" идва на 22 декември 2021 година! 

От Warner отбелязаха, че студиото е пуснало 13 нови филма по време на пандемията и се похвалиха, че ще продължават да привличат повече публика. Предвид новите продукции, които бяха показани на изложението, се очаква да подобрят драстично и приходите на кината.

Освен трейлъра на "Matrix 4: Resurrection", кино гигантът показа на публиката тейлърите на "The Batman" (4 март 2022), и "Dune" (22 октомври), както и части от работния процес по най-новия филм на Клинт Истууд  "Cry Macho", предисторията на "The Sopranos", "King Richard" с Уил Смит в главната роля и др.

Най-дългоочакваната новина със сигурност е заглавието и премиерната дата на Матрицата 4, 18 години след появата на последната част. В трейлъра се виждат любимите ни Нео и Тринити – в ролите Киану Рийвс и Кари Ан-Мос, обратно в играта. Лорънс Фишбърн не е част от каста, но ще видим актьора Яхя Абдул Матийн втори ("Аcuaman") като младия Морфей. 

Според синопсиса, Матрицата е рестартирана, а действието е 60 години след "Революциите". Тайнственият анализатор (Нийл Патрик Харис) се опитва да помогне на разработчика на игри Томас Андерсън (Киану Рийвс) с неговите психологически проблеми. Томас - Нео има много спомени, но вярва, че има видения за приживяното в Матрицата. Докато не среща приятелката си Тринити (Кари Ан-Мос)... Датата на премиерата е 22 декември 2021 г. в кината и ексклузивно по HBO Max.

Свързани новини

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Тъмната страна на историята

10.04.2024