"I Wanna Dance With Somebody": Ето новините за филма за легендата Уитни Хюстън

Уитни Хюстън се завръща в новата биографична лента "I Wanna Dance With Somebody".

Филмът е насрочен за излизане по Коледа 2022 г., като надеждите са, че би могло премиерата да бъде изтеглена и по-рано, но на този етап новината не е потвърдена. Ето какво знаем за биографичния филм, посветен на музикалната икона:

За игралния филм за Уитни Хюстън стана известно преди почти година, но информацията за него бе оскъдна. Първо се разбра, естествено, коя актриса ще се превъплъти в звездата – това е красивата Наоми Аки, която познаваме от ролята й на Джана в "Междузвездни войни: Епизод IX - Възходът на Скайуокър". Наоми трябва да се появи и в прикуъла на "Game of Thrones".

В ролята на съпруга на певицата - Боби Браун ще видим актьора Аштън Сандърс ("Юда и черният месия").

Последното потвърдено име в каста е на популярния кино и тв актьор - Стенли Тучи, който ще изиграе ролята на продуцента на певицата Клайв Дейвис. Именно неговият нюх към таланта са в основата на пробива на Уитни на световната сцена.

Изпълнителният продуцент на филма е снахата на Уитни - Пат Хюстън, която е била и неин мениджър. Сценарият е дело на Антъни Маккартън, който е част от сценаристите на хита "Бохемска рапсодия". Точната дата на премиерата засега е 23.12.2022 година. 

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024