"Пам и Томи": Първи трейлър на сериала за секс скандала с Памела Андерсън и Томи Лий

Hulu пусна първия официален тийзър на "Пам и Томи" - предстоящият лимитиран сериал, който ще ни разкаже скандалната история около изтеклия секс запис на Памела Андерсън и барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий.

Тийзърът разкрива актрисата Лили Джеймс в ролята на сексапилната блондинка и Себастиан Стан в ролята на рокаджията, както и  кадри от страстния брак на знаменитостите.

В тийзъра виждаме Сет Роген като Ранд Готие - човекът, който краде и разпространява видеокасетата със секс записи на двойката.

"Не е голяма работа? И аз съм на тази касета, същият като теб", казва Томи Лий в трейлъра, обсъждайки изтеглянето на лентата със съпругата си. "Не, не си като мен", отговаря Памела Андерсън, която по това време е на върха на славата си като еротичен модел и звезда от "Спасители на плажа". От трейлъра виждаме, че сериалът успешно пресъздава атмосферата на 90-те години на миналия век. 

Актьорският състав включва още Тейлър Шилинг, Ник Оферман, Андрю Дайс Клей, Пепи Сонуга, Спенсър Гранезе и Можан Марно. Очакваме премиерата на първия епизод на "Пам и Томи" на 2 февруари 2022 г. 

Свързани новини

Кои са победителите на наградите БАФТА?

19.02.2024

И Марк Ръфало на Алеята на славата

15.02.2024

Сериал на HBO с българско участие

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, ще си платиш

31.01.2024

Генезисът и началото на предстоящото

24.01.2024