Джеси Айзенбърг става Саскуоч

38-годишният актьор Джеси Айзенберг ще се превъплъти в митичния образ Саскуоч, известен още като Голямата стъпка.

Айзенбръг, който представи своя режисьорски дебют "When You Finish Saving The World", разкри пред сп. Variety, че ще играе Голямата стъпка в предстоящия проект на братята Нейтън и Дейвид Зелнер. Звездата казва, че двамата са брилянтни режисьори и че очаква с нетърпение да изиграе ролята на митичното горско чудовище. Актьорът изобщо не се притеснява, че няма да има реплики и ще бъде облечен в космат костюм. "Да, само ще  ръмжа, и с нетърпение очаквам това", казва Айзенбърг пред изданието.

В анонса на проекта се съобщава: "Фенове на Саскуоч от деца, братята Зелнер мислят за него като за приятел, но също така признават, че имат "нездравословно и нереалистично желание да галят и гушкат диви животни". Така че, очакваме да видим един голям, космат и гушкав Саскуоч, който обаче няма да ни спести зловещата си страна.

Другият интересен проект, в който ще участва звездата от "Социалната мрежа" е "A Real Pain". Филмът ще се снима в Полша през март 2023 г. Историята е за двама почти непознати братовчеди, които пътуват до Полша, след като баба им умира. Двамата в крайна сметка се озовават по стъпките на Холокоста, за да разберат дали личната болка може да се мери с наследството от историческата травма. Филмовата звезда в действителност идва от еврейско семейство, като неговите предци са били поляци.

Втората централна роля е поверена на 39-годишната звезда от "Наследство" Килиън Киърън. Те ще си партнират с Дейв МакКъри и Ема Стоун. 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024