Том Холанд си взима почивка от киното

Том Холанд, известен най-вече с образа на Спайдърмен във филмовата вселена на Marvel, играе Дани Съливан в предстоящия сериал на Apple TV+ "The Crowded Room".
 
На 27-годишна възраст той е и изпълнителен продуцент на сериала, което бележи значително постижение в кариерата му. Въпреки успеха, Холанд разкри в интервю, че предизвикателният проект го е "разбил", което го е накарало да предприеме едногодишна почивка, за да се възстанови.
 
"Беше труден период, със сигурност", каза той пред изданието. В допълнение към навигирането в неизследвана емоционална територия, Том Холанд посочи, че отговорностите му като продуцент са внесли допълнителен стрес. "Сега си взимам една година почивка и това е резултат от факта колко труден беше целият този процес", добави той.
 
Том Холанд поема ролята на Спайдърмен в MCU през 2006 година. Ролята изисква напрегнати снимки и включва огромни рекламни дейности и публични изяви. Освен това участието му в други предизвикателни проекти като "The Crowded Room" усилва натоварването, което се е отразило негативно на психичното му здраве.
 
Въпреки че участието в "The Crowded Room" явно е нанесъл емоционален удар върху Том Холанд, той носи и някои положителни резултати. Миналия месец той сподели своята трезвеност от една година и четири месеца, признавайки, че процесът на заснемане на сериала по Apple TV+ му е помогнал да разпознае личните си отключващи фактори. 
 
В "The Crowded Room" Дани Съливан (Том Холанд) е арестуван през лятото на 1979 г. заради участието си в стрелба в Рокфелер център. Невероятен следовател е натоварен със задачата да разплете загадката зад престъплението, за да попречи на действителния извършител да повтори действията си. Сериалът е базиран на реалните престъпления на Били Милиган, който е диагностициран с дисоциативно разстройство на личността.
 
Заедно с Том Холанд в сериала участват Уил Чейс, Лиор Раз, Аманда Сейфрид, Томас Садоски, Сам Вартоломеос, Нуала Клиъри и др. Сериалът стартира на 9 юни, когато дебютират първите три епизода, последвани от пускането на останалите седем епизода всеки следващ петък.
 
Отвъд сериал се очаква Том Холанд да се превъплъти в ролята на Питър Паркър в горещо очаквания "Спайдърмен 4". Според IMDB филмът е в предпродукция и все още не е сигурно дали едногодишната почивка на Холанд ще наруши графика или развитието на проекта.Подробностите около сюжета на филма се пазят в тайна и засега няма потвърдена дата на излизане. 

Свързани новини

Без Том Холанд в социалките

16.08.2022