Открийте човека зад музиката с "Боб Марли: One Love"

През 2024 Холивуд отдава почит на легендарния изпълнител с биографичния филм "Боб Марли: One Love", който ще ни пренесе в заредения с емоция живот и музикална кариера на легендата.
 
Първият трейлър на многообещаваща продукция повдига завесата към невероятното пътуване, което изминава Боб Марли от скромните ранни дни в Ямайка до покоряването на световната сцена и превръщането му в символ на мира. Видеото разкрива магнетичното превъплъщение на Кингсли Бен-Адир в образа на Марли и пленителното изпълнение на Лашана Линч като Рита Марли, които вдъхват живот на легендарната любовна история. 
 
 
Марли участва в развитието на регето като музикален жанр. Културата на Ямайка става по-популярна благодарение на неговата музика, която се превръща в начин на живот. Той проповядва мир, хармония и уважение между хората, подкрепя социалните реформи и не се страхува да използва своята музика като платформа за изразяване на мнението си по политически и религиозни въпроси.
 
Зиги Марли, син на Боб Марли, е един от продуцентите на "Боб Марли: One Love" филмa и целта му е да съхрани и продължи наследството на баща си. Посланието за единство и любов е също толкова актуално днес, колкото и преди.
 
Режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн, който изстреля Уил Смит директно към Оскарите с "Крал Ричард", а сценарият е дело на Зак Байлин, Франк Е. Флауърс и Терънс Уинтър. Филмът обещава да бъде изпълнен с непреходната музика на изпълнителя и ще чуем убийствени песни като "No Woman, No Cry", "Exodus", "Redemption Song", "Could You Be Loved" и "Buffalo Soldier".
 
"Боб Марли: One Love" излиза в кината на 19 януари 2024 и ни обещава, че ще животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.
 

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Свободата е за смелите

28.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0